Nätapotek jämförelse

Det ständigt ökande utbudet av apotek på nätet är främst till fördel för konsumenterna. Det blir lättare att köpa läkemedel på nätet och utbudet ökar ständigt. Antalet seriösa aktörer på marknaden innebär att kunder får ökade valmöjligheter. Men det ökade utbudet innebär även att det kan vara svårt att välja. Därför har vi på nätapotek.org listat ett par nätapotek som har gott rykte på samt erbjuder bra service till sina kunder.

  1. Dokteronline.com är såvitt man känner till europas äldsta, seriösa nätapotek. De har ett brett sortiment, varorna kommer fram till kunderna enligt överenskommelse och de levererar utlovad produkt, enbart godkända läkemedel. De säljer både orginal läkemedel samt generiska varianter tillverkade på licens. Dokteronlines hemsida känns något åldrad men allt fungerar som det ska och servicen har fått 8,4/10 på Trustpilot.
  2. Treated.com är ett nytt fräscht nätapotek som satsat på lätthet och att vara snabb med sin service till bra priser. Detta fungerar så bra att Treated på kort tid vuxit sig stora över delar av europa. Priserna är bra och enbart seriösa läkemedel från apotek erbjuds. Snabb frakt, bra priser och service har givit detta nätapotek högsta betyg på Trustpilot av samtliga nätapotek som jämförs här.
  3. 121doc.se kallar sig själva för en onlineklinik men ur kundens perspektiv fungerar sidan som ett nätapotek där man kan köpa receptbelagd eller receptfria läkemedel. Beställningar granskas av läkare och beställningarna skickas via ett nätverk av apotek som sidan samarbetar med. 121Doc ställer krav på apoteken de samarbetar med, de måste hålla en hög standard samt bara sälja genuina mediciner från orginaltillverkare. Sidan erbjuder onlinekonsultationer med läkare i samband med köp av receptbelagda mediciner. 121Doc har ett ganska brett sortiment och ger sina kunder bra service, vilket märks på bland annat att de har många positiva kundrecensioner. 121doc har under en tid inte levererat en stor del av sitt sortiment till Sverige, detta ska snart åtgärdas enligt kundtjänst.
  4. Euroclinix.net är ett av de marknadsledande nätapoteken. De bedriver en seriös verksamhet med sina egna läkare och apotek. De har ett stort sortiment med genuina läkemedel från både orginaltillverkare och generika. I samband med köp av receptbelagda läkemedel erbjuder de en onlinekonsultation med läkare för kundens säkerhet. Euroclinix läkare skriver även ut ett godkänt recept som skickas med produkten om läkaren godkänner köpet. Euroclinix ger sina kunder bra service och har gott rykte på nätet vilket kan utläsas av bland annat höga betyg på kundrecensioner. Euroclinix har under en tid inte levererat en stor del av sitt sortiment till Sverige, detta ska snart åtgärdas enligt kundtjänst.